Записът от Националния съвет на Продължаваме промяната е направен професионално и

...
Записът от Националния съвет на Продължаваме промяната е направен професионално и
Коментари Харесай

Атанасов: Записът е направен професионално и със специална техника, не от таблет вкъщи

Записът от Националния съвет на " Продължаваме промяната "  е изработен професионално и със специфична техника, а не с таблет, както твърдеше Радостин Василев, който го пусна.

Това обяви съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов в " Панорама " по Българска национална телевизия в петък вечер.

" Вече сме ревизирали по какъв начин е изработен записът. Няма да оставим по този начин случая. Убеден съм, че целта е била да се провали вторият мандат и да няма постоянно държавно управление. Почти сме открили, че този запис не може да се извърши от таблет у дома. Направен е професионално и със специфична техника ", сподели Атанасов.

Той назова случилото се " характерен Уотъргейт ".

Кога полицията и службите ще вземат отношение по проблема, попита той като дори насочи догатки, че може да има забъркани от тези среди в правенето на записа.

Атанасов не даде явен отговор по какъв начин от ПП-ДБ ще работят във връзка с поискания към този момент публично от  главния прокурор Иван Гешев имунитет на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. В коалицията към момента не били обсъждали дали ще поддържат свалянето на имунитета на някогашния министър председател, по тази причина той не можел да показа и персонално по какъв начин той ще постъпи.

" Не може и нямам доверие Борисов да заложи държавното управление против личния си имунитет. Да се откаже от него е най-разумният метод ", акцентира той.

Все отново означи, че било необичайно по какъв начин внезапно от прокуратурата се забързали по делото, по което години наред нямало придвижване, а в това време Борисов не е бил народен представител и не е имал имунитет. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР